7 gode gaveideer til ham eller hende, der går op i indretningen i hjemmet

Er du ved at planlægge julegaver eller er der en fødselsdag lige rundt om hjørnet, men mangler du inspiration til gaver? Så er du landet det rette sted.

Nedenfor kan du finde inspiration til en god gave til den person i dit liv, som elsker indretning og at vise sin personlighed på den måde.

Gode gaver viser interesse i den anden person

Det kan nogle gange være svært at finde de rigtige gaver til folk – ofte fordi man er bange for at give noget forkert.

Heldigvis behøver det ikke være så svært, så længe du holder dig til, hvad du ved om denne person. Stil dig selv disse spørgsmål, når du skal finde på en gave:

  • Hvad går de op i eller hvad er deres hobby(er)?
  • Hvilken stil fremviser de på deres ydre?
  • Hvad har de tidligere givet dig komplimenter for?
  • Hvad har de tidligere kommenteret positivt på, når I går igennem en butik?

Med disse 4 spørgsmål kan du blive sporet ind på den rigtige retning og få en ide om hvilken slags gave de ville blive glade for.

7 gaveideer til at inspirere dig

Hvis det er indretning, der interesserer personen, så kan du finde masser af gaveideer hos Geniale Gaver eller du kan få inspiration her:

1. Smart belysning kan ændre hele rummets atmosfære

Hvis en person interesserer sig for indretning, så er de sikkert også hooked på at få en helt bestemt stemning ind i hvert eneste rum. Og hvad hjælper mere på stemningen end belysning?

Med smartlys kan personen selv kontrollere tonen og styrken af lyset hvilket vil hjælpe dem med at få gang i den rigtige atmosfære. Derudover, så har de også muligheden for at skifte til en anden belysning, hvis de har brug for det eller ændre deres stil.

2. Vægpynt gør hjemmet mere personligt

Hvis du gerne vil vise personen, at du virkelig kender dem, så bør du købe en gave, som passer på mange dele af deres personlighed. Dette kan du gøre med vægpynt.

Med vægpynt kan du vise, at du ved, de interessere sig for indretning. Samtidig kan du købe noget bestemt vægpynt, som også afspejler andre hobbyer.

For eksempel, så kan du give dem en indrammet plakat med deres yndlingssanger, -band, -film, -serier, osv. Eller, hvis de går op i kunst, så giv dem en kopi af et af deres yndlingskunstværker.

3. En skobænk til de mange sko

Hvis personen som du skal købe en gave til, har en meget stor familie med mange børn eller, hvis de samler på sko, så kan du hjælpe dem ved at give en skobænk eller skoreol.

Denne gave vil være praktisk, men den vil også hjælpe til at holde hjemmet stilrent, og indretningen vil ikke blive forstyrret af en enorm bunke sko, som ligger foran hoveddøren. Den kan også bruges til andre ting, såsom opbevaring af hundeseler og -legetøj.

4. Spejle gør rum større

Overhøre du tit, at personen brokker sig over manglen på naturligt lys i deres bolig eller det føles trængt i lejligheden, så kan spejle måske være en oplagt gave.

Spejle kan reflektere lyset rundt i lejligheden, hvis de placeres lidt strategisk. Derudover, så kan de også hjælpe med at få rum til at føles større. Igen, så reflekterer spejle rummet tilbage. Dette kan hurtigt få løst den følelse af trængsel som en lille bolig nogle gange kan have.

5. Giv et gavekort til en møbelforretning

Hvis du ikke ved, hvad de ville ønske sig af møbler eller dekorationer, så kan du altid købe dem et gavekort til en møbelforretning.

På denne måde, kan de selv finde lige det de står og mangler. Derudover, så kan I måske lave en tur ud af det, så du tager med ud og kigger på møbler og/eller dekorationer.

6. Giv et gavekort til et byggemarked

Hvis personen er lidt af en gør-det-selv-mand, så kan du købe et gavekort til et byggemarked. Herved, kan de selv bygge lige nøjagtig det de står og mangler, og så kan I måske hjælpes ad, så det bliver et fælles byggeprojekt.

På denne måde får I også noget kvalitetstid ud af det.

7. Giv dem en shoppetur

Hvis du virkelig vil imponere, så kan du give dem et beløb som de må bruge på shopping i møbelforretninger. Dette vil give dem flere valgmuligheder, når det kommer til indretning.

Derudover, så er det igen en fantastisk mulighed for at bruge tid sammen med denne person og måske lære mere om, hvad de egentlig kan lide.

Gaven behøver ikke være perfekt - så længe du har kvitteringen

Husk ikke at lægge for meget pres på dig selv, når du skal købe en gave. I bund og grund, så er det lige meget, om gaven er lige præcis det personen ønsker sig.

Det vigtigste er, at du viser, at du har interesse for dem og gerne vil gøre dem glade – det er jo det gavegivning handler om.

Gaven behøver ikke være perfekt - så længe du har kvitteringen

Husk ikke at lægge for meget pres på dig selv, når du skal købe en gave. I bund og grund, så er det lige meget, om gaven er lige præcis det personen ønsker sig.

Det vigtigste er, at du viser, at du har interesse for dem og gerne vil gøre dem glade – det er jo det gavegivning handler om.

Menu
Top