7 tips til at spare penge på udstyr til entreen på Black Friday

Black Friday er dagen for mange, hvor der er penge at spare. Du har måske gået og drømt om et bestemt produkt gennem lang tid, og måske har du ventet lige præcis til denne dag, fordi du ved, at der sidste år var mange penge at spare på lige nøjagtigt det, du ønsker.

Der kan nemlig være mange penge at spare på Black Friday, men der er mange om buddet omkring de få produkter der er, og hvis du skal gøre den bedste handel, kan det være en god ide at have en ide om, hvordan du på bedst mulig vis kan gøre dette.

Med et par enkle huskeregler og tips kan du nemlig spare en del penge på dit udstyr til entreen. Vi vil gennemgå nogle stykker, så du bliver bedst muligt rustet til Black Friday krigen.

Tip # 1 - Kom tidligt og stil dig i kø

Stil dig i kø. Det er jo nummer et. Hvis det, du søger til entreen, er populært, vil du formentlig opleve, at der er rigtig mange, der gerne vil have det samme produkt, derfor kan der opstå kø.

Kom derfor altid så tidligt som overhovedet muligt. Nogle bruger hele natten i kø i et telt, indtil butikken åbner. Er du en af dem, der allerede har campingudstyr, så kan det måske være en mulighed for dig? Det er dog ikke det mest behagelige, men hvis der er andre, der også er der, kan det måske ende med at blive helt hyggeligt. Og måske kan du få nogle venner blandt de andre Black Friday konkurrenter.

Tip # 2 - Vid hvad du går efter

Du skal vide, hvad du går efter. Hvis du først er campet eller kommet tidligt, og på den måde blevet en af de første i butikken, så kan du med det samme ødelægge dine chancer, hvis du ikke ved, hvad du går efter.

Black Friday er ikke dagen, hvor du skal undersøge og overveje og overtænke. Black Friday er dagen for handling, og hvis du ikke handler, så mister du den gode handel.

Vid derfor hvad du vil have på forhånd.

Tip # 3 - Undersøg butikken inden

Ved du hvor tingene, du ønsker, står i den butik, du skal ind i, på Black Friday? Hvis ikke så lad dig inspirere af alle spionfilmene, og lav din research på butikken på forhånd.

Dermed kan du lynhurtigt løbe hen til der, hvor produktet står, og du mindsker derfor spildtid, og kan være hurtigere end dine konkurrenter.

Tip # 4 - Undersøg markedet

Undersøg hvad der er på markedet. Det er en god ide at finde ud af, hvad der findes derude. Et godt tilbud skal ikke bare udnyttes, fordi det er et godt tilbud. Undersøg derfor markedet, og sørg for at du også går efter et produkt, som du vil blive glad for.

Det kan hurtigt blive nemt at kaste sig over et godt tilbud, men glemme at undersøge om det egentlig er det rigtige produkt til din entre. Hellere gå efter et tilbud der måske er mindre prangende, men til gengæld ikke skal hverken byttes eller blive smidt ud kort tid efter.

Hvis du først skal bytte dit produkt, fordi du fortryder, så har du tabt på Black Friday.

Tip # 5 Find den bedste pris

Find den bedste pris, der er derude. Mange annoncerer naturligvis deres Black Friday priser på forhånd. Hvis du går efter flere populære produkter til entreen, så undersøg alle steder, der sælger produkterne, og hvis du er bange for, at de bliver udsolgt et sted, så find det sted, der samlet set har den bedste pris på alle de ting, du ønsker. Dermed sparer du stadig penge, og du sparer eventuelt benzinen fra sted til sted. 

Tip # 6 Bliv kundeklubmedlem 

Nogle steder er der mulighed for at blive kundeklubmedlem. På den måde giver nogle butikker adgang til deres Black Friday udvalg, inden det rent faktisk er Black Friday. Undersøg muligheden for dette. Nogle af dem forhandler også Black Friday-produkter online, hvilket jo gør det endnu nemmere at spare penge. Fordi du bare kan blive siddende derhjemme, og på den måde undgår alle strabadserne i butikkerne på dagen.

Det er ren win win, og du kan altid melde dig ud af kundeklubben igen bagefter.

Tip # 7 Følg med i prisen på dit produkt

Følg med i prisen i lang tid på de produkter, du ønsker dig. Mange butikker hæver priserne op til Black Friday for derefter at sænke dem på Black Friday. En oversigt over Black Friday tilbud kan måske hjælpe her.

Det giver en falsk forhåbning om et godt tilbud, og måske er der ikke så mange penge at spare overhovedet. Nogle steder som pricerunner følger priserne løbende, og du kan tjekke op på, hvordan priserne har ændret sig indenfor det seneste års tid.

Nogle gange er den bedste måde at spare penge på dit udstyr til entreen på Black Friday, rent faktisk at helt undgå at købe noget på Black Friday, og i stedet følge prisernes historik, for at se hvilket tidspunkt af året den normalt er billigst, for måske er det ikke Black Friday, måske er det januar efter jul.


 

Menu
Top